Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу забавне карантинний фото, на якому позує в незвичному образі. А в підписі до своєї публікації Вова заявив, що збирається на червону доріжку.

Як видно, Володимир вирішив приєднається до карантинному челенджу – #pillowchallenge. Він з'явився перед камерою закутаним у синю ковдру, який закріпив на собі ременем. При цьому він кокетливо виставив з "сукня" одну ногу. У підписі до фото Остапчук написав: "Де там ваші червоні доріжки?". Фанати не залишили без уваги таку публікацію зоряного красеня, і почали активно обговорювати його карантинний фото.

Коментарі до посту Остапчука
Коментарі до посту Остапчука

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.