Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео в своєму Instagram. Цього разу зірка виклала яскраве спокусливе фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі, і похвалилася ідеальною фігурою.

На новому знімку зоряна красуня позує на сірому тлі, сидячи на високому табуреті з м'ячем у руці. Для фотосесії Даша наділу коротенькі чорні шорти, під яким видно чорні колготки-сіточку, а також на ній короткий жовтий топ, під яким також прозора сіточка. Волосся співачки зібрані в тугий хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Астаф'єва дала зрозуміти, що це рекламна публікація, а фанати кинулися обговорювати знімок. Зірку завалюють компліментами в коментарях до фото, багато відзначили її ідеальну фігуру і довгі стрункі ноги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.