Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програми "Світське життя", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка показала забавне карантинне фото, на якому з'явилася в домашньому образі.

Як видно, Катя фотографує себе сама, мабуть, у власній спальні. Перед камерою зоряна красуня з'явилася в домашньому вбранні – на ній біла футболка з текстовим принтом. При цьому на голові Осадчій золотиста корона з яскравими каменями, її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото телеведуча написала: "Вечір п'ятниці будинку? У кого які розваги?". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Каті, називаючи її королевою карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.