Відома російська телеведуча і блогерка Настя Івлєєва порадувала публіку новим відео на своїй сторінці в Instagram. Схоже, зірка вирішила розважити себе на карантині і вже показала, чим можна зайнятися вдома. На нових фото в мережі перед камерою Настя з'явилася в абсолютно новому ляльковому образі.

Як видно, для фотосесії телезірка наділа яскравий бузковий піджак, під яким немає нічого, що добре видно на першому фото. При цьому увагу привертає її нова зачіска – пишне рожева каре, яким вона явно хвалиться. На обличчі Насті легкий макіяж, а на шиї оригінальна прикраса. У підписі до фото Івлєєва заявила, що вона Барбі. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію, засипаючи її компліментами за цей ляльковий образ і яскраву фотосесію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.