Джоан Роулінг спільно з Audible, Bloomsbury, OverDrive, Pottermore Publishing і Scholastic запустила сторінку "Harry Potter At Home" на сайті для фанатів Гаррі Поттера "WizardingWorld". Про це письменниця повідомила на своєму офіційному сайті.

Гаррі Потер, фото скріншот twitter
Гаррі Потер, фото скріншот twitter

Ресурс "Harry Potter At Home" створений з метою допомогти батькам, дітям і вчителям «додати магії» у своє життя під час карантину. На сторінці можна знайти тести на знання книжок про Гаррі Поттера і поради для тих, хто їх ще не читав, ігри, цікаві факти та майстер-класи, наприклад, як зв’язати шарф у стилі місіс Візлі. Також зареєстровані користувачі сайту можуть щотижня отримувати на пошту нові ідеї про проведення часу з дітьми.

Джоан Роулінг, фото Reuters
Джоан Роулінг, фото Reuters

Варто нагадати, що британська письменниця, автор всесвітньо відомої серії книг "Гаррі Поттер" Джоан Роулінг повідомила у своєму Twitter-акаунті, що виявила у себе Covid-19.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знаменитість зізналася, що протягом останніх двох тижнів вона мала всі симптоми китайського коронавірусу. При цьому Роулінг не зверталася до лікарів і офіційно тест на інфекцію не робила.

Авторка "Поттеріани" лікувалася вдома самостійно, але під наглядом чоловіка-лікаря. Він їй порадив, як можна зняти респіраторні симптоми.

Зараз Джоан абсолютно здорова і незвичайний спосіб лікування допоміг їй.

Крім того, вона поділилася відео, де британський лікар показує техніку дихання для людей, які заражені Covid-19 і яка допоможе попередити зараження пацієнтів вторинною пневмонією.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Аліша Бет Мур, більш відома під псевдонімом Pink, зізналася, що заразилася коронавірусом ще два тижні тому, а зараз вилікувалася від нього.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка НБА заразився коронавірусом, сезон припинено.

Також портал Знай.uа писав, що українські знаменитості запустили зворушливий флешмоб.