Алла Костромічова — всесвітньо відома модель родом з України, яка встигла попрацювати з кращими брендами і геніальними сучасними дизайнерами. Вона була музою Олександра Маккуїна і виходила на подіум на показах Вів'єн Вествуд і Dior.

А ще Алла – ведуча реаліті Нового каналу "Топ-модель по-українськи", в якому вона ділиться своїм багатим досвідом з починаючими моделями.

Алла Костромічова, фото з архіву моделі
Алла Костромічова, фото з архіву моделі

Знаменита модель розповіла Знай.uа про те, що їй свого часу допомогло потрапити в світ fashion.

"Незважаючи на те, що вже в 17 років я дефілювала на показах Giorgio Armani та Emporio Armani, в першу чергу я приділяла увагу освіті та саморозвитку, — каже Алла. — Анітрохи про це не шкодую, бо після закінчення університету я змогла будувати серйозну кар'єру. Але не тільки це допомогло мені домогтися успіху. У моделінгу, як і в будь-якій іншій роботі, дуже важливо бути цілеспрямованим і вміти переступати через себе. В якому б стані ви не були, робити свою роботу потрібно на всі 100 відсотків".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алла Костромічова, фото з архіву моделі
Алла Костромічова, фото з архіву моделі

Що ще потрібно для того, щоб домогтися успіхів у моделінгу, Алла розповіла нашим читачам.

  • Навчіться розбиратися в моді. Успішна модель повинна не тільки добре виглядати, але і бути в курсі всіх модних тенденцій. Причому важливо стежити не тільки за трендами, але і за антитрендами — на жаль, течія fast fashion часто знецінює хороші дизайнерські відкриття.
  • Слідкуйте за роботою fashion-фотографів. Fashion-фотографія — це окремий вид мистецтва, і моделі – його вагома частина. Знання індустрії допоможе вам не тільки не уславитися неуком, але і досягти успіхів у кар'єрі моделі.
  • Розширюйте кругозір. Читайте книги, дивіться документальні фільми, цікавтеся мистецтвом. Модель повинна бути не тільки красивою, але і цікавою.
  • Прокачуйте комунікаційні навички. Під час роботи вам доведеться не тільки позувати на камери і дефілювати по подіуму, але і розташовувати до себе людей.
  • Вчіть англійську мову. Це, мабуть, головна рекомендація. "Я не знаю англійської, але сподіваюся стати моделлю" — неправильний підхід. Щоб домогтися успіху, потрібно знати мову. Ви ж будете їздити за контрактами в інші країни, спілкуватися з різними людьми, знайомитися з дизайнерами і фотографами. Так, вивчити англійську не так і просто, на це потрібно витратити час і сили. Але це — дуже важлива інвестиція у ваше майбутнє.

Алла Костромічова, фото з архіву моделі
Алла Костромічова, фото з архіву моделі

Нагадаємо, раніше супермодель Алла Костромічова розкрила секрет про таємне одруження з чоловіком-іноземцем.

А експерт реаліті Нового каналу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк розповіла Знай.uа, чим тепер займається вдома і що зробить після закінчення ізоляції. Також вона поділилася назвами улюблених книг.

Крім того, Знай.uа писав, що зірка "Перших ластівок" Нового каналу Маша Смолякова виходить заміж.