Аби ви сьогодні довго "не ходили" по каналах, рекомендуємо о 19:00 увімкнути Новий канал. І подивитися випуск шоу "Хто проти блондинок?" з учасником Improv Love Show Романом Міщеряковим. Заряд позитивних емоцій вам гарантований! Адже хлопець ще той майстер імпровізацій.

Спойлер – у фіналі ви побачите його перевтілення у мавпочку. Та чи вдасться Роману в такому образі перемогти блонд?! Дивіться програму.

шоу Хто проти блондинок, фото Новий канал
шоу Хто проти блондинок, фото Новий канал

шоу Хто проти блондинок, фото Новий канал
шоу Хто проти блондинок, фото Новий канал

шоу Хто проти блондинок, фото Новий канал
шоу Хто проти блондинок, фото Новий канал

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

А зараз ловіть добірку серіалів, які ніколи не набридають телеведучому. І саме їх він рекомендує переглянути під час карантину.

"Друзі" – американський ситком

Про цей серіал багато розповідати не треба, – каже Роман. – Адже на ньому "виросли" цілі покоління, які дивилися Новий канал. Популярний серіал про друзів, які живуть у Нью-Йорку, і зустрічаються в улюбленому кафе – Central Pеrk. Проведіть ідеальний вечір з горнятком какао та у колі "Друзів".

"Справжній детектив" – американський детективний серіал

Найбільш популярний і обговорюваний детективний серіал, – розповідає Роман Новому каналу. – В першому сезоні напарники Меттью МакКонахі і Вуді Харрельсон шукають серійного вбивцю в Луїзіані. Другий – розповідь про поліцейських Колін Фаррелл, Рейчел Макадамс і Тейлор Кітч, які розслідують смерть політика. Третій знову використовує схему першого сезону. У ньому старіючий детектив Вейн Хейс згадує обставини моторошного вбивства, яке сталося в 1980 році.

Роман Міщеряков, фото Новий канал
Роман Міщеряков, фото Новий канал

"Дивні Дива" – американський науково-фантастичний серіал

– Серіал отримав 31 номінацію на премію "Еммі", – каже телеведучий. – Та чотири номінації на премію "Золотий глобус", а також завоював премію Гільдії кіноакторів США за кращий акторський склад у драматичному серіалі в 2016 році. Творцями серіалу стали 32-річні брати-близнюки Метт і Росс Даффери. В якому вони виступили як виконавчі продюсери, сценаристи і режисери. Словом, рекомендую вам переглянути цю захопливу стрічку.

"Паперовий будинок" – іспанський телесеріал

– Серіал знятий у жанрі кримінальної драми або, точніше, фільму-пограбування, – розповідає Роман. – Дія розгортається навколо групи авантюристів на чолі з Професором, які планують пограбування Іспанського королівського монетного двору. Цікаво, що після успіху серіалу в Іспанії він зацікавив стримінговий сервіс Netflix, який купив права на міжнародний показ. Власне, на тій платформі ви й можете його переглянути!

Роман Міщеряков, фото Новий канал
Роман Міщеряков, фото Новий канал

"Любов, смерть та роботи" – американський анімаційний серіал

– Збірник короткометражних історій, абсолютно не пов'язаних між собою і виконаних у різних стилях анімації і жанрах – від комедії до жахів, – розповідає телеведучий Новому каналу. – Що станеться, коли людство, не стримавши свої амбіції, буде знищено у вогні Апокаліпсису? Чи зможуть роботи проявити почуття і усвідомити, що таке смерть і любов. Чи можуть виникнути романтичні стосунки між роботом і людиною? На ці запитання спробували відповісти сценаристи, а втілили задум у життя режисер і мультиплікатори. Кожна історія змушує глядача замислитися про вічні цінності – сім'я, дружба, вірність, любов.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, студія шоу "Хто проти блондинок?" перетворилася на танцпол. В ритм музики рухалися всі блонди, зірковий учасник Артем Пивоваров і ведуча Леся Нікітюк.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Бабкін похвалився новою навичкою, тепер і стиліст не потрібен.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес порадив хороший спосіб зміцнити відносини на карантині навіть без сексу.