Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила порадувати фанатів двома схожими фото, і запропонувала їм вибрати, який з них краще.

На знімках Лорак позує, сидячи біля піаніно, на ній чорне вбрання. Для фотосесії співачка вбралася в напівпрозору коротку блузу цікавого фасону. Вона доповнила свій образ кокетливим чорним беретом. Волосся співачки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона загадково дивиться в камеру на одному зі знімків, а на другому її погляд спрямований кудись у бік. При цьому фанати помітили величезну дорогоцінний перстень з масивним смарагдовим камінцем, яку вона одягла на безіменний палець. Фани в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.