Українська прима-балерина і улюблениця публіки Катерина Кухар під час вимушеного відпочинку на карантині вирішила поекспериментувати зі своїм образом, освітливши колір волосся.

33-й день карантину стимулював балерину до рішучих дій і вона перефарбувалася з брюнетки в коньячний блонд.

"Мало хто знає, але ще в училищі у мене були розкішні довге волосся кольору золотої пшениці. Зараз, мені здається, під час карантину, коли манікюру і педикюру вже давно не було, саме час натуральної краси, захотілося повернутися до свого природного кольору волосся. Чоловікові подобається, хоча зробити це було дуже складно, зазвичай з брюнетки в такий колір, як у мене зараз, виходять близько підлозі року, а мені знадобилося всього 4 фарбування за один день".

Катерина зізналася, що на перевтілення у неї пішло близько 15 годин - о 12:30 вона почала експеримент з волоссям, а о 4 ранку вже була коньячною білявкою.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В експерименті безпосередньо брав участь її чоловік, який поетапно освоював нову професію під чуйним керівництвом фахівця з волосся Олександра Левинського і Skype-зв'язку.

В результаті чоловік Катерини отримав не лише новий досвід, але і знайому незнайомку.

Та голвне, що в процесі перетворення ніхто не постраждав, пара продовжує жити разом, виховувати двох дітей і на розлучення подавати не збирається.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, самоізольована після відпочинку Катерина Кухар розповіла, де і з ким її діти

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Кухар і її партнер і чоловік Олександр Стоянов поділилася кадрами з "вигнання" у невелике місто Санарі Сюр Мер.

Також Знай.ua писав, Оля Полякова провела тренування з гарячим красенем