Співачку Надію Бабкіну в понеділок, 13 квітня, вивели зі штучної коми. Бабкіна після виходу з коми запитала, де вона знаходиться, після чого сказала "Охренеть" і попросила смаженої картоплі.

Про перші слова 70-річної співачки пише МК з посиланням на джерела, близькі до медиків.

Свідки чудесного пробудження артистки стверджують, що Надія Бабкына дуже здивувалася, дізнавшись, що пробула в комі цілий тиждень. Пізніше вона відмовилася від картоплі, згадавши, що триває християнський пост, а їй слід дотримуватися лікарняної дієти.

Надія Бабкіна, фото: instagram
Надія Бабкіна, фото: instagram

Знаменита артистка потрапила в лікарню 6 квітня. На наступний день її ввели в штучну кому для більш ефективної роботи апарату ШВЛ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стан Бабкіної вдалося стабілізувати, що дозволило вивести її з коми і відключити від від апарату штучної вентиляції легень. Зараз вона самостійно дихає, а всі показники і аналізи пішли на поліпшення.

Раніше повідомлялося, що у Надії Бабкіної виявили коронавірус, пізніше цю інформацію спростували.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надію Бабкіну госпіталізували з двобічною пневмонією у важкому стані.

Як повідомляв портал Знай.ua, схвильовані фанати Надії Бабкіної згадують історії з життя співачки

Також Знай.ua писав, італійка стала найстарішою людиною, яка видужала після Covid-19.