Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. як і багато українців, зараз дівчина сидить вдома на карантин, а ще вона вирішила худнути, і продовжує це робити. Деякими успіхами в цій справі вона поділилася в мережі.

На нових фото, які продемонструвала Наташа, її можна побачити в обтягуючому вбранні на балконі. На ній коротка бежева кофточка, яка оголює живіт, і короткі шортики в тон. При цьому на першому кадрі дівчина гарно демонструє підтягнуті сідниці, присівши навпочіпки. На другому фото вона стоїть у кімнаті біля стіни, прикривши очі – як ніби втомлена. А на третьому знімку вона знову на балконі – витягнулася в вишуканій позі. У підписі до публікації дівчина розповіла про свою "війну" з зайвою вагою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.