Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома. Сам же артист вирішив зняти веселе відео, позуючи в чотирьох стінах і задіявши улюблену дружину. Так, Олексій написав пісню "Дома", позуючи в кліпі в образі медузи, з гламурним мікрофоном в руках, суцільно вкритим стразами і навіть костюмі ніндзя.

Вдома таааааак нудно іноді,що я сів і накатав тречок,попросив @kamenskux зняти кліпчік і змонтувати і ми сміялися і дурагонили, відволікаючись від поганих думок ,чого і вам бажаю!!! HAVE FUN!!! #птп #будинку ЗНЯТО ВДОМА!
, - поділився емоціями Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Це найкраще!!! 😍😍😂😂", "Ні ну класно , це просто супер😍", "Супер🔥🔥", "Точно...як не зійти з розуму...вдома🤟🏻🤟🏻🤟🏻", "карантин народжує нові шедеври неспроста 😂😂😂💄💄🔥🔥🔥"", "Потап, умнічка🤩🤩🤩👏👏👏 і Настя розкішна 😍😘", "👍👍👍🤣🤣🤣🤣❤️❤️ВАУУУ", "Це просто 🔥🔥🔥Трек👍👍👍офігений Потап Ти великий молодець👏👏👏", "талановита людина талановита у всьому🔥Кожен раз переконуюся в цьому, дивлячись твої @realpotap відео і слухаючи твої пісні ❤", "@realpotap валізку 🔥🔥🔥😂".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаюче фото.