Український телеведучий, експерт "Одруження наосліп", колишній учасник "Танців з зірками", а нині - секс-символ десятого сезону "Голос країни" Даніель Салем розповів, як бореться з поганим настроєм під час карантину.

В інтерв'ю Знай.uа палкий красень, який продовжує участь в "Голосі" у команді Тіни Кароль, дав поради, як не втратити спортивну форму, перебуваючи на самоізоляції.

Даніель Салем, фото: 1+1
Даніель Салем, фото: 1+1

Даніелю, розкажіть, які страви готуєте вдома?

Я люблю готувати та смачно поїсти. Можу сказати, що перепробував всі кухні світу. Зараз, під час карантину, у мене з'явилося більше вільного часу, і щоранку я готую своїм дівчаткам сніданок. Особливо вони люблять омлет! Я його роблю за рецептом, який придумав сам: до яєць додаю гострий перець, авокадо і сир Халумі, і запікаю в духовці. Донька вже активно допомагає на кухні, робить вже мені каву.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Даніель Салем з донькою, фото з особистого архіву зірки
Даніель Салем з донькою, фото з особистого архіву зірки

Карантин - прекрасний час для перегляду нових фільмів і читання книг. Які роботи справили на вас найбільше враження?

Я багато читаю і люблю якісне кіно. Пам'ятаю, що в дитинстві на мене дуже вплинув роман Марка Твена "Пригоди Тома Сойєра", я так сильно перейнявся цією свободою, безтурботністю героя, що досі іноді себе з ним уособлюю.

Під час карантину я подивився не так багато фільмів, але з останнього, мабуть, "Любов під час холери". Фільм вийшов у 2007 році, але раніше я його не бачив, тільки читав роман, за яким була знята екранізація.

Поділіться порадами, як не поправитися на карантині. Які ваші улюблені домашні тренування?

Перш за все потрібно правильне харчування. Я намагаюся триматися подалі від холодильника і їсти більше овочів. Карантин дається мені важко, я звик боксувати в залі, щоранку бігати, а зараз доводиться займатися тільки вдома. Здається, що вже виробив певну систему і не пропускаю тренування: роблю віджимання з Луною (донькою - ред.) на спині, присідання. Завжди під рукою скакалка і фітнес-гумки. Хочу вийти з карантину хоча б в колишній формі.

Даніель Салем, фото: Instagram зірки
Даніель Салем, фото: Instagram зірки

Як розважаєтесь з донькою вдома? Які традиції є у вашій родині?

Луна шалено щаслива, що ми цілий день з нею вдома. Ось разом почали освоювати TikTok, багато дивимося мультиків, на ніч я обов'язково читаю їй книжку різними голосами. Раз в тиждень ми всією родиною сідаємо в машину і їдемо в ліс, знаходимо місце, де немає людей, і граємо в активні ігри. Сімейних традицій у нас не так багато. Нам важливо, що ми проводимо разом час і не важливо, чи дивимося фільми, чи обговорюємо щось або просто кожен окремо читає у вітальні.

Як думаєте, як можна швидко підняти собі настрій в домашній ізоляції?

Менше читати і дивитися новин - їх цілком достатньо подивитися раз в день. Більше дивіться комедій, знайдіть час щось вивчити нове, займайтеся спортом, адже він виробляє в організмі ендорфіни, і звичайно ж, проводьте час з близькими, адже вони - головне джерело гарного настрою, підтримки і впевненості в тому, що все буде добре.

Нагадаємо, що минулої неділі на "Голосі країни" завершився етап "нокаутів". Даніель Салем продовжить боротьбу за перемогу в головній битві епохи в команді тренера-рекордсмена Тіни Кароль. Крім того, на Великдень глядачі 1+1 побачать спецвипуск шоу з найяскравішими виступами учасників за всі десять сезонів проєкту.

Раніше улюблена жінка Дана Балана заспівала весільну пісню на сцені "Голос країни 10".

Також Знай.uа повідомляв, що зірки "Кріпосної", "Спіймати Кайдаша" і "Акушерки" розповіли про плани на Великдень 2020.

А зірка комедії "Папаньки" і "Дизель Шоу" Євген Сморигін розповів про майбутню битву на Великдень. Він поділився своїми переживаннями через святкування в умовах карантину.