Як відомо, 17 квітня відома дизайнерка, світська левиця та колишня учасниця гурту Spise Girls Вікторія Бекхем сьогодні святкує свій 46-й день народження. Відтак, саме у це свято знаменитість вирішила пригадати себе молодою та оприлюднила ряд дитячих знімків, чим приємно здивувала власних фанатів.

Відповідну серію знімків під пісню Spise Girls "Who do you think you are" вона виклала на власній сторінці в Instagram.

"Мій день народження. Можливо, найдивніший день народження! Але я так вдячна за те, що я в безпеці і разом з Девідом, Крузом, Ромео і Харпер-Севен. Я дуже сумую за Брукліном і всією моєю сім'єю, з якої я не можу бути сьогодні. Але я знаю, що ми будемо танцювати разом під мій плейлист сьогодні ввечері!", - написала знаменитість.

Варто зауважити, що зірковий чоловік Вікторії, футболіст Девід Бекхем також привітав її з Днем народження та пообіцяв їй сьогодні незабутній день.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше син Вікторії Бекхем виклав інтимні фото матері, фанати шоковані.

Як повідомляв портал "Знай.ua", На межі розлучення: Девід Бекхем зрадив своїй дружині з безглуздою блондинкою.

Також "Знай.ua" писав, що Бекхема публічно поголили під український хіт: відео.