Український актор і шоумен Антін Мухарський у програмі "Кава з перцем" зізнався у найпотаємнішому. Виявилося, що в період скандального розлучення з телеведучою Сніжаною Єгоровою він думав про самогубство. А кілька років судової тяганини з колишньою дружиною називає пеклом.

В інтерв'ю Мухарський згадав найважчий період – 2015 року він розірвав шлюб з Єгорової і ділив з нею дітей. Однак суди між колишніми розтяглися на довгі роки, і вдарили по акторові і матеріально, і морально. За шлюбним контрактом, у разі розлучення, Антін повинен був виплачувати на трьох дітей по тисячі доларів на кожного. Але у зв'язку з кризою 2014 року і зростанням курсу долара, і втратою роботи, для Мухарського це стало неможливо. Це ж і загнала Антіна Мухарського в боргову яму – понад 2,5 мільйона гривень.

На тлі всіх цих проблем у актора навіть з'явилися думки про самогубство в той складний період. "Це були чотири з половиною роки пекла. Ви знаєте, стан перманентного самогубства – це нормальний стан для художника. Один там якийсь нервовий зрив і... А що? Ось йдеш по Московському мосту, плиг у воду, і все закінчилося", – розповів Мухарський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, попи пояснили обшуки у Мухарського після затримання підозрюваних по вбивству Шеремета.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Мухарський різко висловився про жителів "ЛДНР" і закликав захистити Донбас стіною.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня скандаліста-Мухарського натякнула на весілля одним фото.