17 квітня на СТБ покажуть 7 випуск реаліті "Холостяк-10". Макс Михайлюк попросить учасниць організувати тематичну house-party, зібравши велику компанію. Але на вечірку несподівано приїде мама Аліни.

Після трьох тижнів у спекотному Таїланді, Холостяк з учасницями повернеться в Київ, де підготує для дівчат приємний і несподіваний сюрприз. Він проведе тиждень під одним дахом з учасницями.

Таким чином Холостяк сподівається краще дізнатися дівчат, придивитися до них і перевірити, як вони поводять себе в побуті. Також їм належить організувати house-party, щоб трохи відпочити і розслабитися.

"Нарешті у нас буде якась музика, алкоголь, веселощі. Я дуже рада", - відзначить Дана.

На тематичній вечірці у кожної дівчини буде унікальний образ. Однак вони виберуть собі вбрання не самостійно. Образи для них Макс довірить підібрати Дані з Аліною.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ
учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ

"Дайте волю своїй фантазії. Нехай розгуляється", - радить він.

Дівчата сприймуть слова Холостяка буквально і підійдуть до вибору вбрання для конкуренток з гумором.

учасниця "Холостяк-10" Аліна, фото СТБ
учасниця "Холостяк-10" Аліна, фото СТБ

У той же час Макс запропонує іншим двом дівчатам поїхати з ним за продуктами. А відразу після – всі учасниці почнуть приготування їжі. Сюрпризом для дівчат стане прихід гостей, яких, за словами Холостяка, вони будуть раді бачити.

"Думаю, що це будуть колишні Холостяки", – припустить Аліна. "Може, якісь зірки до нас приїдуть", – відзначить Віка. "Головне, не колишні учасниці", – додасть Настя.

На вечірку приїде важливий гість, якому Холостяк довіряє. Також там виявиться мама Аліни, яка розповість подробиці особистого життя доньки. Це дуже здивує Макса. Крім того, мама дівчини спробує посприяти зближенню пари!

Мама Аліни, "Холостяк-10", фото СТБ
Мама Аліни, "Холостяк-10", фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стиліст "Холостяка" розкрила секрет ідеальних образів учасниць шоу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", грузинський холостяк Іраклій Макацарія, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав нове фото.

Також "Знай.uа" писав, що 6 випуск "Холостяк 10" закінчився істерикою, сльозами та гучним скандалом.