Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка стала зіркою Instagram і Нового каналу, часто радує публіку у соцмережі яскравими фото і відео зі свого життя. В цей раз зоряна красуня показала кумедний кадр, на якому позує в оригінальному образі з маминого шафи.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в чорних велосипедках і темної блузці, поверх чого накинула довгу приховую дублянку. А на голову Леся наділу старомодну чорну шапку. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою на губах, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до фото Никитюк написала: "І що його надіти на Великдень? В маминих шафах тільки таке. Так норм?". Фани в захваті від нової публікації зоряної красуні, її засипають веселими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.