Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу кілька знімків з нової фотосесії, на яких з'явилася в досить цікавому святковому образі.

Схоже, цю фотосесію Маша влаштувала до свята, у підпису до посту дівчина розповіла, що приготувалася до Великодня. На першому фото Марія з'явилася у дворі, на ній красива біла блузка з яскравим квітковим принтом, а на голові у неї мила косинка. При цьому красуня намалювала собі кокетливі веснянки. На другому фото Полякова-молодша лежить на траві в тому ж вбранні, але фанати помітили, що у неї інший колір волосся. Хоча і не зрозуміло, пофарбувала вона локони, чи це так світло падає на фото. У підписі до фото красуня написала: "Ну що готові до Великодня, пекли паски вже?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.