Як відомо, ще у далеких 2000-з вітчизняна естрада почала активно розвиватися, а відтак почали з'являтися десятки жіночих музичних колективів. Тоді аби привернути до себе увагу, співачки використовували не лише свій голос, а й придумували унікальні образи, зазвичай, відверті, якими і заробляти собі популярність.

Відтак, у мережі оприлюднили підпірку відомих музичних груп у минулого, про учасниць яких тоді мріяли усі чоловіки.

Reflex - музичний колектив, склад якого неодноразово змінювався. Найбільшу популярність група отримала в період перебування в ній трьох сексуальних блондинок, які підігрівали інтерес публіки не тільки танцювальними хітами.

Reflex

Асорті – вже з самої назви можна зрозуміти, що кожна учасниця колективу пройшла жорсткий відбір була унікальною на одинці. Але, на жаль, ніщо в світі не вічне, і 5 з 6 учасниць групи, розпрощавшись з колишнім продюсером.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Асорті

ВІА Гра - сексуальний колектив, який за їх образи постійно критикували. У Білорусії, Тайвані та Індонезії донині діють заборони на покази найбільш відвертих кліпів групи. А в 2004 році в Індонезії дівчата отримали дозвіл на виступ за умови, що надягнуть брючні закриті костюми.

ВІА Гра

Тату - одна з дуже успішних російських музичних груп, що прославилася в усьому світі. Експлуатований на початку проекту образ лесбіянок, виступи в нижній білизні, розкута поведінка і постійні епатажні витівки солісток зробили колектив самим критикованим і скандальним.

t.A.T.u.

ВІА Сливки - ще один музичний колектив, що не уникнув зміни кадрів. Так чи інакше, всі дівчата, коли-небудь які беруть участь в цьому проекті, мають яскравою зовнішністю та харизмою.

ВІА Сливки

Блестящие - група, яка розпочала своє існування у 1995 рік та існує і до цього дня, але в ній не залишилося жодного старожила. Незважаючи на те, що продюсери намагалися підібрати учасниць зовні схожих на дівчат з першого складу, повернути колишню популярність не вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, кохана Віктора Павліка збентежила визнанням про весілля.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.