Наташа Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Нещодавно юна знаменитість виставила серію кадрів, показавши, як коротає карантин через коронавірус COVID-19, сидячи в чотирьох стінах. Так, красуня зробила селфі без макіяжу, а також засвітила пружні сідниці, займаючись спортом в домашніх умовах.

закохайся в свої проблеми і вони теж тебе кинуть ХАХАХАХАХАХАХАХАХ пожартувала Горова-молодша

Фолловери не пройшли повз: "без проблем життя було б надто нудним і монотонним. так хоч якийсь струс свідомості і переосмислення життєвих цінностей⚡️", "Який горішок😂😂😂🔥🔥🔥🔥", "Наталііііі, 2е фото просто🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍 Умнічка👍👍👍👍", "ХАХАХАХАХ, оруу, а я чекала текстт....😂. Ну теж зійде😻😂", "Наталочка зайчик❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "оооооох💔🍑", "хаххахах, коли тебе кидають, навіть проблеми кинуть 🙂", "Твоя фігура🔥😍", "😍😍😍😍😍😍😍😍😍оце зад".

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смешнючая Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.