Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя. Так, артистка показала, як вони з коханим чоловіком Потапом відзначили світле свято Великодня 2020, позуючи в забавних спортивних костюмах-оверсайз на тлі квітучих дерев.

#easter #love #quarantine happy together always @realpotap (завжди щасливі разом) поділилася радістю Каменських

Фолловери не пройшли повз, засипаючи парочку компліментами: "Улюблена пара 🍒", "Найкраща пара інтернету 🔥💣", "Кіт Базиліо і лисиця Аліса", "Які милі та позитивні☺️😍", "Молодці, так і треба. Радійте. Добрі емоції, це завжди добре❤️", "Обожнюю найкращі у світі♥️♥️♥️🔥🔥🔥😘😘👏👏👏👍👍👍😘", "Дуже гармонійно дивитесь разом🔥🔥🔥", "Кльова пара)))", "Офігєть, ви класні!!!", "Люди!".

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.