Учасниця десятого сезону шоу "Холостяк" Дана Оханська розповідає, що не приховує і навіть пишається тим фактом, що зробила собі ринопластику. Своїм рішенням модель, за її словами, повністю задоволена цим рішенням.

Про це українська модель написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Це з дитинства була моя мрія і ціль", - розповідає про ринопластику жінка: "І я САМОСТІЙНО без будь-чиєї фінансової допомоги здійснила цю мрію. Автор мого нового носика -⠀один із найкращих пластичних хірургів України".

"Прагнення до таких змін було зовсім не через недостачу чоловічої уваги. На щастя, ніколи не була обділена нею. Відмічу, навіть, що мені дууужеее часто⠀говорили, що мій ніс з горбинкою - це моя «родзинка». Була, навіть, жартівлива фраза від @artemgladky: «Мы с тобой сразу разойдемся, как только сделаешь пластику» 😆 ⠀

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Просто мені ця «родзинка» не подобалася :))) Бо я естет і візуал. Моя професія (власник модельної агенціі) - це постійна оцінка зовнішності людей (всі модельні агенти та скаути мене зрозуміють🙈). За 10-15 секунд я можу побачити кожен елемент асиметрії або досконалості рис на обличчі людини :) І от я постійно бачила свій асиметричний ніс 😄 Профдеформація", - пояснює свою мотивацію Оханська.

Проте для дівчини є і межі для хірурнічних втручань. "До речі, я ніколи не збільшу свої губи до «вареничного» стану 👄 і груди до 3-го розміру 🙄, бо знаю, що під мій типаж зовнішності - це буде не естетично", - стверджує учасниця шоу. ⠀

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ескорт, незаймана, "телезірка" та щур - "Холостяк-10" закінчився відвертою істерією черниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Учасниця "Холостяк-10" зізналася у сексі з дівчиною на всю країну – "Була старша на 12 років".

Також "Знай.ua" писав, що "Голе" побачення на "Холостяк 10" закінчилося істериками і розчаруванням - хто отримав омріяну троянду.