Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями.

На цей раз Кім вирішила показати фанатам, як позує на знімальному майданчику з коханою мамою. Як виявилося, жінки в неймовірних нарядах знімали рекламну кампанію для власного бренду одягу.

Кріс Дженнер кокетливо позувала в повністю закритому темному костюмі, який обтягивал все її тіло. Кім ж вибрала для зйомки більш відвертий наряд. Вона позує біля великого пасхального сріблястого яйця в тілесному боді з довгими рукавами.

"Моя мама @krisjenner і я на знімальному майданчику нашого KKW X KRIS FRAGRANCE!", - написала Кім під фото.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Раніше зоряна красуня порадувала фоловерів незвичайним архівних фото, на якому вона школярка.

На шкільному фото Кім позує в білій блузці з чорним піджаком, вона дуже серйозно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і недбало укладене, на обличчі немає макіяжу, а на шиї цікаву прикрасу. У підписі до фотографії Кардашьян написала, що так вона виглядала в сьомому класі. Треба сказати, що фанати дуже бурхливо відреагували на цю публікацію зірки. Багато відзначили, що в цій милій дівчинці складно дізнатися нинішню ефектну світську левицю з пишними формами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашян показала себе семикласницею.

Як повідомляв Знай. ua, розкута Кім Кардашьян скукожілась в спокусливій позі.

Також Знай. ua писав, що Кім Кардашьян облягла потужний "горішок" вузькими трусиками.