Популярна американська телезірка Кортні Кардашян, яка є однією з сестер сімейства Кардашьян-Дженнер, і яка також прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз спекотна красуня порадувала публіку незвичайними фото і заінтригувала підписом до публікації.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася у себе вдома за обіднім столом, вона розкинулася на кріслі. Кортні одягла красиву білу сукню з пікантним вирізом до стегна і відкритим декольте. Цей наряд підкреслив струнку фігуру моделі і оголив довгі ніжки у чорних босоніжках. Її волосся розпущене і випрямлене, здається, Кортні трохи підрізала його, а на обличчі акуратний денний макіяж. У підписі до фото Кардашьян написала: "Сідай, я тебе чекала". Шанувальники заінтриговані і зачаровані новою публікацією зоряної красуні, її засипають компліментами.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.