53-річний скандальний російський актор Іван Охлобистін разом з сім'єю порушив режим самоізоляції і поїхав на vip-службу на Великдень до храму в центрі Москви. І це при тому, що у його дочки Анфіси виявили позитивний результат на коронавірус.

Незважаючи на позитивну динаміку лікування, лікарі веліли родині залишатися вдома в найближчі кілька тижнів, щоб уникнути ризиків. Однак Охлобистін з сім'єю проігнорував настанови медиків і відправився в храм.

Відомо, що для них організували vip-службу у Храмі Софії Премудрості Божої у Середніх Садівників. Там знаходилося 16 обраних гостей, в тому числі актор з дружиною і донькою.

Іван спочатку намагався ховатися від журналістів, проте потім вийшов з храму і почав атакувати. Він вів себе досить агресивно і намагався забрати камеру у кореспондента.

"А що ви знімаєте, ось що ви зараз знімаєте?" — кричав артист на представницю ЗМІ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А адже раніше Охлобистін скаржився на те, що на свято храми для віруючих закривають.

"Це перший такий чорний рік — рік без Великодня. Даремно так зробили, треба було відкрити храми для віруючих. Зараз всю Росію позбавили Воскресіння", — зазначав Іван.

Раніше стало відомо, що 23-річна дочка актора Анфіса захворіла коронавірусом. Вона є найстаршою з шістьох дітей пари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський клоун Іван Охлобистін вирішив приміряти образ Ванги.

Як повідомляв Знай. ua, Охлобистін закликав боротися з виродками і назвав Росію пеклом.

Також Знай. ua писав, що Охлобистіну не дають спокою безкоштовні повії, в усьому винен батюшка.