Зірки українського шоу-бізнесу вирішили випустити соціальний ролик на підтримку карантину в період пандемії коронавірусу.

У відео знаменитості закликають кожного до відповідальності перед своїми близькими і суспільством і провести час у карантині з користю.

Ролик створила команда авторів від ГО Український Альянс – Сергій Шляхтюк, Володимир Юрченко і Єва Воерманн.

У ролику були Дядя Жора, Oksi, Микита Вакулюк, Ірина Кудяшова, Яна Андрєєва і Діана Глостер, які мотивували жителів України не втрачати оптимізму, дотримуватися заходів обережності і залишатися вдома.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше МОЗ закликав долучитися до всеукраїнської кампанії #ПідтримуюЛікарів, символом якої стала червона стрічка. Червона стрічка з вузликом є символом єднання й солідарності з українськими медиками, які опинилися на передовій боротьби з коронавірусною хворобою. Вони ризикують своїм здоров'ям заради безпеки мільйонів українців, рятуючи пацієнтів 24/7.

"Захист медиків є пріоритетним завданням МОЗ. Щодня ми працюємо над тим, щоб забезпечити їх усім необхідним. Зокрема, вже у найближчі дні в усі регіони надійде понад 71 тис. захисних костюмів. Але не менш лікарі потребують підтримки і подяки від суспільства. Захисні костюми лікарів — це велика кількість вузлів. Цей багатошаровий захист від зараження тримається на вузлах! Вони стали своєрідним символом захисту і боротьби з пандемією. Сьогодні я хочу зав'язати червону стрічку на знак підтримки та солідарності з українськими медиками і закликаю кожного приєднатися до нашої соціальної кампанії #ПідтримуюЛікарів", — сказав Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський назвав місце, де найбільше шансів заразитися.

Як повідомляв Знай. ua, кияни влаштували вечірку " на порозі "Укрпошти", начихав на карантин.

Також Знай. ua писав, що українці запустили потужний флешмоб в підтримку лікарів, зможе приєднатися кожен.