Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала миле домашнє фото в спортивно образі. Дівчина заявила, що після свят пора приводити тіло у форму.

На новому фото Кучеренко позує, сидячи на підлозі в спортивному вбранні. На ній чорні лосини в облипку і короткий білий топік на тонких бретельках, а поруч лежить спортивний інвентар. Саша не дивиться в камеру, але мило посміхається, її волосся зібране у хвостик, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото модель написала: "Ну що, друзі, скільки шматочків паски з'їли за свята? Або скільки пасок? Я не вважала. Їла і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Відновлюю домашні тренування! Вмикаю музику, навчальні відео і займаюся в задоволення. Хто зі мною?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, відповідаючи на ті питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.