Модель і колишня кохана репера Тіматі Олена Шишкова часто ділиться з фанатами подробицями з свого життя. Вона розповіла, де живе їхня спільна донька, адже фанати давно цим цікавилися.

Олена часто виходить в прямий ефір Instagram і спілкується з шанувальниками. Вона зізналася, що її серце не вільно і є людина, яка їй дуже подобається і вона сподівається на розвиток відносин з ним.

Так, фанати помічають, що часто поруч з Оленою знаходиться тільки її донька Аліса, народжена від Тіматі. Однак часто публікує фото і відео з дівчинкою також бабуся Симона, мати Тіматі.

З'ясувалося, що модель живе поруч зі своїм колишнім коханим і тому дівчинка часто бачиться з батьком і бабусею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Так, у нас дивна сімейка. Сімейка Адамс", — так прокоментувала ситуацію Олена.

Раніше модель вже говорила, що дочка може в будь-який момент піти в гості до тата і поспілкуватися з маленьким братом — малюк Ратмір з'явився восени минулого року у відносинах Тіматі та Анастасії Решетовой.

"Вона ще не усвідомлює всієї відповідальності. Аліса просто любить Ратика-братика — саме так вона називає — і була дуже рада його появи. Я намагалася пояснити їй, що зараз братик маленький, але в майбутньому стане її захисником. На що Аліса сказала: "Ні, це я буду його захищати! Я старша". Вона любить приходити в гості до Насті і Тимуру, грати з малюком, тримати його на руках, співати колискові. Це дуже зворушливо", — ділилася Шишкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Решетова вперше показала обличчя маленького сина, вилитий Тіматі.

Як повідомляв Знай. ua, репер Тіматі знову став батьком.

Також Знай. ua писав, що Тіматі переживає болісну втрату, у ДТП загинув найближча людина.