Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила порадувати фанатів незвичайним фото, і привітала з Днем Землі.

На знімку Лорак позує в мальовничому місці на пагорбі з мальовничим виглядом. На прогулянку вона вийшла в чорних джинсах і білій футболці, поверх якої накинула темну кофту, а на її ногах чорні кросівки. Волосся співачки розпущені і трохи розпатлане, а на її обличчі великі сонцезахисні окуляри і мила усмішка. У підписі до кадру Ані Лорак написала: "Сьогодні день нашої планети! Нашого джерела життя! Ми – одне ціле! Ми невидимо пов'язані, ми сильні і ми тендітні маленькі фарфорові чашечки в цьому світі, як сказав Джон Малкович в серіалі «Новий Папа»". Фани в захваті від нової публікації зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.