В Міжнародний день Чорнобиля канал “1+1” підготував спеціальну програму, яка допоможе людям дізнатися більше про трагедії, що сколихнула весь світ. На каналі вийдуть два телепроекту, спеціально присвячених найбільшої техногенної катастрофи в історії людства.

Антон Птушкін, фото 1+1
Антон Птушкін, фото 1+1


Зокрема, в 11:45 вийде спеціальний епізод “Великих випусків з Антоном Птушкіним”, присвячений трагедії 1986 року. Документаліст відвідав Зону відчуження і покаже, що там відбувається зараз. Крім того, він побував в Прип'яті і навіть на самій ЧАЕС. В епізоді також інтерв'ю з гідами, туристами і так званими “сталкерами”.

Серіал Чорнобиль
Серіал Чорнобиль, Фото: Cheeze Looker


Після завершення “Великих випусків”, глядача чекає повний сезон серіалу “Чорнобиль” від HBO. У 2019 році цей міні-серіал викликав справжній фурор у всьому світі. У ньому докладно описані причини події, дії персоналу в перші хвилини трагедії, дії ліквідаторів і медиків. У серіалі розповідаються реальні людські історії, як трагедія вплинула на людей. Канал 1+1 покаже всі п'ять серій серіалу “Чорнобиль”, загальною тривалістю близько 5 годин. Початок марафону – в 12:20.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, до чого довели пожежі в Чорнобильській зоні, радіаційний фон і концентрація цезію у повітрі. Пожежа в Чорнобильської зоні відчуження триває з 4 квітня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Чорнобиль третю добу знищує безжалісний вогонь, тушкують десятки гектарів з повітря відео. Зона відчуження продовжує горіти, рятувальники показали відео з Чорнобиля