Вже 24 квітня на СТБ вийде черговий випуск шоу “Холостяк”. І в ньому учасницям нададуть повний креатив і максимальний простір для творчості. На цей раз вони повинні будуть організувати побачення мрії, отримавши на це необхідний бюджету в 25 000 гривень. Все що залишається – придумати, як правильно реалізувати ці гроші, і як зробити найкраще враження на Макса.


Сам Холостяк розповів, що йому цікаво, як самі дівчата бачать ідеальне побачення. На його думку, це може розповісти про них набагато більше, ніж будь-які інші дії.
Незважаючи на значний бюджет і можливості, Христина вирішила вибрати формат “побачення на дому”. Дівчина розповіла, що у неї були сумніви, чи справді він правильно все зрозумів. У Насті ж навпаки, грандіозні плани. І вони включають похід до астролога, щоб дізнатися, чи чекає їх успіх у відносинах з Холостяком. Настя розповіла, що на цьому побаченні повинно вирішитися, наскільки вони підходять один одному, і тому підготувалася до заходу дуже серйозно.
Однак одне з побачень стане для Холостяка грандіозним розчаруванням. Цілком можливо, що з однією з дівчат він навіть попрощається, не чекаючи Церемонії троянд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ескорт, незаймана, "телезірка" і пацюк - "Холостяк-10" закінчився відвертою істерією черниці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Учасниця "Холостяк-10" зізналася в сексі з дівчиною на всю країну – "Була старша на 12 років".

Також Знай.uа" писав, що "Голе" побачення на "Холостяк 10" закінчилося істериками і розчаруванням, хто отримав заповітну троянду.