Відомий російський репер Тимур Юнусов, більш відомий як Тіматі, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість прийняв челлендж від глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова "Чиста голова! Стоп коронавірусу!", який закликав чоловіків голитися наголо, показавши це на своєму прикладі. Так, артист виставив відео, на якому збрив пишну шевелюру, записавши весь процес на камеру.

@za_kadyrova_95eng 🔪 лаконічно підписав Тіматі

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Ну ніііііііііі 😩", "Краще лисим,молодше виглядаєш", "Лисим тобі вогонь🔥", "Ось це інша справа👏а то ходив з гніздом 😂", "Тимур, без волосся ви виглядаєте молодше....😁", "Тимур,зачіска була, звичайно, в тебе шшикарна,але і зараз ти гарненький!!!Ось правду кажуть,що красу людину,ніщо не зіпсує!! Все до лиця!!!Повернувся Тіма з фабрики зірок!!🔥", "Бро , ти в моді при будь-якій погоді 🔥 але з волоссям краще 👍🇺🇿", "Опа Тіматі прямо з 2007", "Зараз краще😂", "Красень в будь-якому вигляді 😍".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.