У п'ятницю, о 19:00 вийде новий випуск шоу БойсГерлс. У ньому взяв участь і Влад Топалов (на боці команди чоловіків, просто уточнимо). І опублікував одночасно дивний і дуже забавний анонс випуску. Такий тизер оцінить навіть публіка з особливими уподобаннями.
У своєму Instagram Топалов виклав відео з одного з конкурсів. У Влада в роті кляп, ремені від якого еротично перекривають трояндочку на його шиї. При цьому він намагається донести своїй команді якесь слово (чи словосполучення), в якому чується або досить невинна “гулька” або цілком собі образливе “прошу пройти куди подалі, людина, що заважає суспільству”. Коли в кінці тизера він вимовляє слово по складах, здається, він адресує це не одній людині, а всій чоловічій команді.


Очевидно, з фантазією у чоловічої команди в цей раз не дуже добре. Тому що крім “гулька”, на відео лише одного разу пролунав якийсь альтернативний варіант – “кришечка”. Чи вийде у чоловічої команди вгадати, яке слово їм загадав Топалов? Відповідь у п'ятницю, о 19:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.