Російський телеведучий Дмитро Шепелєв, також відомий як партнер покійної Жанни Фріске і батько їх дитини, поділився відвертими подробицями свого життя. Виявляється, тренажерний зал йому заміняє туалетна кімната.

Відповідний жартівливий допис Шепелєв розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Удовець Фріске виклав світлину, на якій він позує з гантелею перед селфі камерою. На обличчі в нього посмішка, на голові - кепка, а у вухах - бездротові навушники.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"... я ж кажу, тренуюся щодня! Де? Закриваюся в туалеті. Він у мене великий. Не вірите? Гаразд ... через день. А про туалет - чиста правда. Я ніколи не брешу, я ж працював в програмі про правду 🤣 ", - написав він у підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коментатори здивувалися такому ексцентричному допису. Так, дехто навіть зміг пожартувати на цю тему, запитавши, чи телезірка не має іншого місця для тренувань, чи вибрав туалет про всяк випадок.

Інші ж підписники встигли зауважити, що Шепелєв, як і багато інших людей на карантині, встиг набрати зайві кіло.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв плюнув у обличчя всім жінкам - "Типовий мужик".

Як повідомляв портал Знай.ua, Фріске чуттєво привітала племінника, поки Шепелєв "залип" на волохатих мавп.

Також Знай.ua писав, що Вдівець Фріске Шепелєв розповів, як мозок вигадує тілу різні хвороби - "Пологової гарячки у мене не було".