Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка вирішила допомогти шанувальникам організувати свій час, роблячи нудний карантин більш продуктивним. Настя організувала у власному блозі практичний мотиваційний курс “Життя в стилі NK”, записуючи відео з різними лайфхаками. Першим ділом красуня поділилася колірними практиками, відзначаючи понеділок, як білий колір, вівторок - червоний, середу - зеленою, четвер - жовтим, п'ятницю - рожевою, суботу - синьою, неділю - помаранчевою. Тепер же Каменських пояснила, що для неї означає краса, назвавши головні правила догляду за волоссям, гардеробом, шкірою і навчила правильно розслаблятися.

Для мене зовнішня краса - це в першу чергу, доглянуте волосся, чиста і рівна шкіра, одяг і розслабленість. Розповідаю докладніше : ⠀ Гардероб 👚 Щоб упорядкувати своє життя, почніть з порядку в шафі. Переберіть свій одяг. Станьте для себе ж стильним критиком і безжально позбавтеся від того, що вже дуже давно не носите. Віддайте ці речі на переробку або благодійність. Не залишайте на “буду вдома носити”. Дівчатка, вдома теж потрібно бути красивою. ⠀ Або займіться творчістю і переробіть якусь річ, щоб це було стильно 🎀 ⠀ Далі подумайте, як будете поєднувати речі, які залишаєте в гардеробі. Приміряйте, експериментуйте, фотографуйте і створюйте свої лукбуки. Потім буде легше вирішити, що надіти. ⠀ Волосся. Зараз про це кажуть і лікарі, а мене цьому навчила ще моя бабуся : проводьте щіткою по волоссю 100 разів на день. Робіть це повільно і обережно. Не дозволяйте волоссю сильно заплутуватися - від цього волосся швидше пошкоджуэться. ⠀ За годину до миття масажуйте шкіру голови 15 хвилин 💆‍♀️. Це збільшує приплив крові до цибулин і стимулює ріст волосся. А ще це такий релакс😌 І мийте гребінець як можна частіше. Він завжди повинен бути чистим. ⠀ Шкіра ✨ Влаштуйте собі спа-день вдома. Зробіть домашні маски. Приділіть цьому цілий день) ⠀ Щодня робіть легкий масаж обличчя пальцями або спеціальним роликом. Це не тільки зменшує зморшки, прибирає набряки, але ще й робить рівний тон обличчя і чіткий овал. ⠀ Розслаблення. Знайдіть те, що приносить вам задоволення і розслаблення. Ванна з піною, фільм, книга, медитація - що завгодно. Пам'ятайте, що розслаблення - це ключ до щастя💟 поділилася такими важливими порадами для всіх дівчаток Каменських

Фолловери ж залишилися в захваті і почали дякувати красуні, а також просити ще більше порад про догляд за тілом, волоссям і шкірою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.