Американська актриса Ширлі Найт померла на 84 році життя. Вона стала відомою завдяки ролі Філліс Ван де Камп в популярному серіалі 2000-х "Відчайдушні домогосподарки".

Про це розповіла старша дочка актриси Кейтлін Хопкінс.

Ширлі Найт за свою кар'єру двічі вдалося бути номінантом на премію "Оскар" в категорії "Краща актриса другого плану", лауреатом двох премій "Еммі", а також премій "Золотий глобус" і "Тоні".

Ширлі Найт, скріншот з серіалу
Ширлі Найт, скріншот з серіалу

Крім "Відчайдушних домогосподарок" глядачі полюбили актрису за ролі у фільмах і серіалах "Бранці "Посейдона", "якби ці стіни могли говорити", "Краще не буває", "Вона написала вбивство" і "Люди дощу".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дочка актриси розповіла, що сім'я актриси створила благодійний фонд, який буде допомагати молодим артистам.

“У її честь ми створили Меморіальний фонд Ширлі Найт. Це пожертвування вшанує спадщина моєї мами, надавши молодим артистам можливість вчитися і здійснювати свої мрії. Спочивай з миром, Ширлі”, — написала вона.

Зазначається, що вона померла від природних причин в будинку своєї дочки в місті Сан Маркос штату Техас.

Dear Mom, Early this morning April 22nd you passed away, and your sweet soul left us for a better place. I was at your...

Geplaatst door Kaitlin Hopkins op Woensdag 22 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня "Міс Італії" суперзірка кіно померла від коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, пішла з життя знаменита дівчина Бонда, і вірус тут ні при чому.

Також Знай. ua писав, що пішла з життя відома актриса СРСР – її фільми обожнювали мільйони людей.