Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка провела ранкове відеотренування для всіх бажаючих, показавши, як качає прес, сідниці, руки і спину за допомогою досить важких вправ. У загальній складності у Ольги пішло на заняття трохи менше години, тому знайти час на те, щоб стати краще для себе може кожен, у будь-який час доби.

Мій улюблений комплекс вправ Ви готові до тренування? ✌🏻 Давайте використовувати час самоізоляції на свою користь, формувати корисні звички і покращувати себе 💪 поділилася знаннями Полякова

Фолловери не пройшли повз і почали дякувати красуні за те, що допомагає ставати краще навіть на карантині: "Оля, дякую, з вами займатися одне задоволення... здається, що у мене теж така фігура стає😍", "У вас класна фігура!!)", "Круто!!!👍👍🌹🌹", "Оля ну ти Класна Молодець!!!", "Велике Вам спасибі 😍😍!!! З кожним днем все краще видніється результат + дуже подобатися займатися разом з Вами😍😍, прям море задоволення".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.