У колишньої учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Лізи Кутузової виникли серйозні проблеми зі здоров'ям. Дівчина страждає від паралічу.

Зірка "Дому-2" Ліза Кутузова зробила зізнання в своєму Instagram-акаунті. Дівчина повідомила, що у неї паралізувало частину обличчя.

Кутузова проходить лікування і сподівається, що їй вдасться перемогти хворобу.

Дівчина зізналась, що їй дуже важко в емоційному плані. Але вона намагається не падати духом. На щастя, її підтримують близькі. Ліза каже, що тепер не дивиться в дзеркало.

Нещастя із дівчиною трапилося тиждень тому. Все почалося з пострілювання у вусі. Спеціальні краплі не допомогли. Незабаром у неї оніміла ліва сторона язика. А три дні тому перестало закриватися ліве око і перекосило рот.

Лікарі діагностували у Кутузової неврит лицьового нерва. Тепер день Лізи починається з таблеток і крапельниць. Не обходиться і без засобів нетрадиційної медицини.

"В призначення також входить лікування п'явками, електрофорезом, голками плюс масаж і гімнастика особи. Банки теж мені робили на спину і особа для лімфатичної системи. Не забуваємо в око краплі. Поки так ... Сподіваюся, я допоможу вам, і ми разом переможемо цю болячку", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярне шоу "Дом-2" накрила епідемія венеричних захворювань

Як повідомляв портал Знай.ua, "Дом-2" закривають через наркотики

Також Знай.ua писав, зірка Дому-2 Боня лякає світ "теорією змови"