Зірки шоу-бізнесу регулярно змінюють свій імідж. Це потрібно не тільки для великої кількості лайків в Инстаграме, але іноді і для підтримки здоров'я. Ось тільки Ірині Салтиковій, мабуть, про це нічого не сказали. Ще на початку її сценічної кар'єри її називали “дешевою Барбі”. Знаменитості за цей час неодноразово змінювали свій стиль, але не Салтикова.

Швидке старіння Салтикової через власний образ відзначали вже давно, а зараз ситуація і зовсім комічна. Вона вже не нагадує зірку, а бухгалтера бальзаківського віку з ТОВ “Вектор”. Колишній перукар співачки розкрив секрет, як їй вдалося домогтися такої… кгм… виділяється зовнішності в свої роки. За її словами, причина – в жовтому блонді, який спаплюжив образ. За словами перукаря, вдало підібраний тон міг би хоч частково врятувати її зовнішність, але на жаль.

Також перукар зазначила, що старить не тільки блонд, але і темні корені. Візуально це +10 років. Добити свій образ “Барбіївныи Салтикова вирішила, зробивши тонкі, сірі брови. В результаті вийшла чудова комбінація, з якою Ірині можна готуватися до визначних виступів на лавочці біля під'їзду з репертуаром “Ой мороз-мороз” та “Ой наркомани, повії”.

Ірина Салтикова

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Щоб не повторювати помилки Салтикової, її колишній перукар рекомендує акуратніше поводитися з волоссям. Не варто фарбувати їх так часто, особливо якщо це недоречно. Крім того, краще уникати спиртової косметики і шампунів з сульфатами.

Нагадаємо, відома співачка розкрила правду про болісне розлучення.

Як повідомляв раніше Знай.uа, просте бажання перетворило життя Началовой в трагедію: просто хотіла бути коханою.

Також портал Знай.uа писав, що російська співачка Юлія Началова померла у віці 38 років. Близькі співачки звинувачують у її смерті таблетки для схуднення.