Відомий телеведучий Володимир Остапчук недавно пройшли через розлучення. Однак, по всій видимості, без дівчини знатний наречений залишався недовго. Причому анонсувати свої нові відносини Остапчук вирішив вельми оригінальним способом. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, він опублікував відео з ногами, танцювали запальний танець прямо біля його голови. “Феноменальна розтяжка”, могли б подумати фоловери якщо б не один нюанс. Ноги на відео – явно жіночі.


Танець на відео дійсно вдався. Швидкі, ритмічні рухи ніг під музику. Все так акуратно, що може здатися, що Остапчук – гутаперчевий людина! Насправді, це не так, і ноги на відео належать явно не йому. Sunday is leg day – саме таку підпис він залишив під роликом.
Зрозуміло, більше ніяких подробиць він публікувати не став. Тому найближчим часом ми навряд чи дізнаємося, хто саме танцював біля голови Володимира. Зате він вже встиг отримати оцінку від Олі Полякової. “Думаю, що це жорстоко” – написала відома співачка і шоумен української естради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.