В костюмі лікаря Бред Пітт з'явився на американському телебаченні. На ролику зірка пояснювала деякі факти про коронавірус. Ні, Голлівудський красень не змінив своєї професії, його медичні пояснення - один зі скетчів популярного в Америці телевізійного продукту Saturday Night Live.

У скетчі актор сидить за столом і “перекладає” дивні слова Дональда Трампа, Президента Америки. Він, на жаль, останні тижні не завжди чітко може виражати думки і офіційні позиції державного апарату щодо епідемії коронавірусу. Тому сценаристи вибрали короткі репліки, які показують некомпетентність або розгубленість президента, а Бред Пітт пояснював їх, надаючи словам логіки і змісту.

Бред Пітт, фото GettyImages
Бред Пітт, фото GettyImages

Сценка завершилась тим, що актор зняв перуку і вже своїм звичайним голосом подякував усім співробітникам системи охорони здоров'я США за їхню роботу і боротьбу з важким вірусом.

Saturday Night Live - одна із найпопулярніших передач Америки. По суті, ця передача щотижня показує новий набір скетчів. Saturday Night Live має сталий склад акторів, проте вони постійно запрошують зірок виконати маленьку роль. Так, у цьому шоу можна побачити як Бреда Піта, так і Леді Гагу. Як Бенедикта Камбербетча, так і Наталі Портман. Участь у Saturday Night Live - хороша нагода змінити амплуа, зіграти щось мале і ненав'язливе, а тому як зірки, так і глядачі дуже люблять це шоу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Рожеве шампанське після скандального розлучення: Бред Пітт і Анжеліна Джолі знову возз'єдналися.

Як повідомляв портал Знай.ua, Не Джолі, і не Еністон — Бреда Пітта спіймали із загадковою незнайомкою, фото.

Також Знай.ua писав, що Інтернет у захваті: Бред Пітт копіює зовнішність улюблених жінок.