Шанувальники завжди стежать не тільки за новими фільмами за участю улюблених зірок, але і дуже переживають за їхнє особисте життя. Буквально нещодавно фанати голлівудського актора Бреда Пітта провели власне розслідування, в ході якого з'ясувалися подробиці нового роману знаменитості.

Так, виявилося, що 55-річний Пітт таємно зустрічається з молодою акторкою. При цьому західні таблоїди також приписують акторові роман з 30-річною Алією Шокат.

Алія Шокат, фото: Getty images
Алія Шокат, фото: Getty images

В соцмережах спливло відео та фото, на яких зображена щаслива пара. Це і призвело шанувальників Бреда до роздумів про його нові стосунки.

Бред Пітт і Алія Шокат
Бред Пітт і Алія Шокат

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відомо, що зараз актори багато часу проводять разом. Наприклад, нещодавно їх помітили на художній виставці в галереї Wilding Cran в Лос-Анджелесі, а потім за спільною вечерею. До цього, у вересні, Бред і Алія разом відвідали виставу, після якої виїхали на одному автомобілі.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі відмовилася налагодити нормальні відносини з батьком своїх дітей Бредом Піттом, з яким вони перебувають у розлученні. Актриса зізналася, що відчуває глибоку образу на колишнього чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бред Пітт боявся зніматися в "Друзях": розкрилася шокуюча правда про відносини з Дженніфер Еністон.

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі розповіла, хто витягнув її з депресії після розлучення з Піттом.