Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома. Сам же артист вирішив згадати далекий 2011 рік та фестиваль Crimea Music Fest, на якому вони з Настею зіграли пародії на Аллу Пугачову та Софію Ротару, адже тоді ще була пара дуетом. Олексій в перуці з фірмовими кучерями Примадонни і золотом балахоні, а також Каменських, одягнувши "народний" спосіб Хуторянки, виконали культовий хіт "Не пара".

Pugacheva & Rotaru #птп #nk ностальгував Потап

Фолловери не пройшли повз: "Потап, ти бомбезний ! Вмієш підняти настрій! 😂", "Завжди разом!🔥🌹💣👌👏🏿🍀🍀🍀🍀🍀🍀", "Одна особа🔥", "Такі молодці, не так багато вміють коли мене ще не було на світі вас слухали мої тато і мама, а тепер я вас слухаю ,дуже приємна як сімейна пара так і артисти.Удачі вам !!💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜", "Як же давно це було))", "Пугачова , щось втомилася))))😁", "Оу, яка краса😅🤩", "Все пучком👍😍".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.