Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила зворушливе архівне фото у Сторіс, на якому її покійний чоловік Євген Огір позує біля моря в білосніжному костюмі і сонцезахисних окулярах. Так, артистка нагадала, що 28 квітня 2003 року кохання всього її життя раптово помер, однак зазначила, як сумує за рідним чоловіком.

"Інша близькість. Їй 7 років", - трепетно підписала Кароль. Варто нагадати, що Тіна і Євген прожили в шлюбі 5 щасливих років. Чоловік раптово помер 28 квітня 2003 року у віці 33 років, причиною став рак шлунка, з яким пара боролася півтора року. Зараз виконавиця ростить їх спільного сина Веніаміна, який все більше стає схожий на батька і все ще присвячує коханому всі свої пісні. Нещодавно на проекті "Голос країни" Тіні почали приписувати роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, проте далеко не всі вірять в близькість артистів, вважаючи це звичайним медійним ходом для піару шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.