Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне селфі з маленькою донькою Лізою, яка сиділа у гордого тата на шиї. Так, артист показав, що малятку "пофарбували" волосся в рожевий колір, натякнувши, що сім'я зовсім не нудьгує на карантині через коронавірус COVID-19, а також привітавши крихітку Ліззі, як дівчинку називають зіркові батьки, з Днем доньки 25 квітня.

З Днем донечки ))) Люблю тебе, мала ))) #крошкаlizi😘 поділився радістю Ткач

Фолловери залишилися в захваті: "Як мило) ви класні)😉", "Вся в татуся😍", "Які схожі❤️❤️😍😍", "🔥🔥😍😍гарні ух 😊😊", "Копія....ПаПа😍", "Красуньчики 😍", "Ви самі класні😘 я вас обожнюю😉", "А кого тобі ще любити,як не свою кровиночку.???Зі святом!!!❤️", "Ви надзвичайні!!😍", "Ваайййй тоопчікіі🔥🔥😍😍😍😍😍", "От вже мала копія))))", "Татова красуня!", "Красотуня 😍", "Одне обличчя!!! Кой-кому кучерей не вистачає 🙈🙈😎".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".