Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала незвичайне гаряче фото, на якому з'явилася в дуже пікантному образі.

На новому знімку зоряна красуня позує на балкончику на тлі яскравої зелені, вона стоїть в спокусливій позі, відкинувши голову. При цьому на ній легкий кораловий халатик, який вона кокетливо прочинила, оголивши плече і показавши чорну білизну. Також на ній темні колготки-сіточка і чорні туфлі на шпильках. Волосся Даші зібрані в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і мрійливе вираз. У підписі до кадру Астаф'єва написала: "Be @chloe #stayhome @hrystia". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще