Герміона виросла. Здавалося б, перша частина фільму про Гаррі Поттера вийшла зовсім недавно, але насправді її навіть встигли закінчити. Зараз у Емми Уотсон щосили кипить особисте життя. Зокрема, нещодавно стало відомо про нове захоплення “Герміони”. Ним став 30-річний Лео Александер Робінтон, який заради актриси пішов на “безпрецедентні заходи”.

Фото Star News


зокрема, Робінтон вирішив повністю зануритися в атмосферу чарівного світу, в якому не чули про соціальні мережі. Лео видалив всі акаунти в соцмережах, щоб не було спокус викласти спільну фотографію.

Фото Star News

Що це, як не героїзм 21 століття? Якщо чоловік готовий піти на такий серйозний вчинок, як видалення всіх акаунтів у соціальних мережах, це однозначно любов.
В цілому, про Лео Александера Робінтона відомо небагато. Йому 30 років, і до літа 2019 хлопець працював на підприємстві, яке виробляє марихуану. Варто уточнити, що компанія випускала цілком легальну “травичку”, і працювала на штати, в яких таке “пустощі” дозволено (зокрема, Колорадо). Однак чим Робинтон займається зараз – невідомо. Ходять чутки лише про те, що у нього свій бізнес, однак який саме – Робинтон не говорить.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" зізналася, що помирає від раку.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна зірка Disney трагічно померла після боротьби з раком.

Також портал Знай.іа писав, що зірка фільму "Няня Макфі" Рафаель Коулмен помер у віці 25 років.