Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Євген Кошовий часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. А нещодавно кохана дружина знаменитості Ксенія і старша донька Варвара взяли участь у жіночній фотосесії від бренду одягу. Так, красуні позували посеред поля і жовтих квітів в ніжних сукнях бежевого кольору, а шанувальників вразила не тільки схожість мами і дочки, але і те, як виросла маленька Варя, яку більшість пам'ятають за стендапах у шоу "Розсміши коміка".

Фолловери засипали сім'ю компліментами: "Офігєть, як сестри😍😍😍", "Вау , красуні 😍", "Гарнюні", "Які гарненькі!👍☺️😉❤️", "Богині😘🌹😘", "Які гарні🔥❤️❤️", "Красуні ❤️🔥🔥🔥🔥", "Супер прекрасні!!!!👍👍👍👍👍👍👍👍", "БОГИНІ!😍🤗", "Немає слів ❤️", "😊👍💃👗красотульки🎉", "Сукня офігенська!! 🔥🔥🔥 а ви красуні😍", "Такі тендітні🔥💣😍", "Гарні!!!😍", "👍👍👍Красуні💯💯💯💯".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що дружна родина дотримується карантину через коронавірус COVID-19, а щоб не нудьгувати в чотирьох стінах, бере участь у різних челленджах. Приміром, нещодавно Ксенія і Євген записали смішне відео, на якому грали в "Камінь-ножиці-папір", а за кожен програш "вмочали" один одного в борошно з різними добавками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".