На сторінці студії "Квартал 95" в Instagram опублікували два знімки і милою весняній фотосесії в поле дружини і дочки актора Євгена Кошового. Дружина артиста Ксенія і старша дочка Варвара зображені на фото серед квітучого поля, вони вбралися в схожі сукні і красиво позують на камеру.

На першому фото мама і дочка триматися за руки, злегка піднявши їх, тут Варя дивиться в кадр, а Ксенія – на дочку. Вітер красиво розвіває волосся, а на обличчях легкий макіяж. На другому знімку вже і Ксенія, і Варвара дивляться в камеру, дочка приклонилась до матері. У підписі до публікації йдеться: "Починаємо травень з краси. Нехай останній місяць весни все-таки дозволить нам трохи їм насолодитися!". Фолловери не пройшли повз і почали засипати сімейство Кошових компліментами в коментарях до публікації, багато відзначили, як Варвара схожа на батька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як Євген Кошовий розважається під час карантину.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кошовий і Ткач заспівали пісню про карантинну "дієту" і розлютили українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кошовий з "Кварталу 95" з дружиною на карантині дійшли до краю.