Популярна українська співачка, тренер вокального шоу "Голос країни" Тіна Кароль здивувала шанувальників своїм домашнім зовнішнім виглядом. Також їй вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фани вірять у їх любовний зв'язок. На сторінці шанувальників у соціальній мережі Instagram розмістили архівне фото знаменитості.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Так, вірні шанувальники української зірки опублікували кадр, на якому взлохмочена Кароль відображена стоячи біля стіни вдома в піжамі і зовсім без макіяжу. Своє плече вона вирішила трохи оголити, спустивши сорочку. В одній руці співачка тримає пляшку ігристого вина, а в іншій – повітряні кульки білого та рожевого кольору. Також судячи зі знімку, Тіна шалено щаслива та широко посміхається, чим підкорила серця багатьох фанатів.

"Ангел 💞💞", - підписали милий знімок шанувальники.

Тіна Кароль, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що співачка Тіна Кароль показала спортивне тренування вдома.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль засвітила обручку в обіймах Дана Балана.

Також "Знай.ua" писав, що співачка Тіна Кароль похвалилася п'ятою перемогою на українському вокальному шоу "Голос країни".